Testimoniale AI Evaluari - Testimoniale Evaluator Cluj Napoca

Good Bee Cluj-Napoca colaboreaza de 2 ani cu domnul Angelo Varga, în scopul întocmirii raportelor de evaluare a imobilelor aduse în garantie de catre clientii nostri. Asadar, având la dispozitie doi ani de colaborare, as putea face o apreciere obiectiva privitoare la profesionalismul demonstrat de dumnealui. În ceea ce priveste modul de abordare al situatiilor si punerea în practica a solutiilor oferite, domnul Varga a reusit sa ofere si sa duca la bun sfârsit rezolvarea problemelor intervenite de-a lungul timpului. Ca urmare a colaborarii avute pâna în acest moment, îl recomand pe domnul Angelo Varga pentru calitatile de care a dat constant dovada, si anume: promptitudine, seriozitate - într-un cuvânt – profesionalism.

Calin Tolas - Coordonator Centru - Good Bee Credit IFN

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Una dintre calitatile apreciate în ceea ce priveste serviciile prestate este obiectivitatea, abordând situatiile în mod constructiv, dând dovada de o dorinta de cunoastere si gasire a solutiilor optime.
Calitatea principala a domnului Angelo Varga este perseverenta demonstrata în gasirea de solutii si în situatii dificile.

Simona Petran - Evaluator monitor