Portofoliu AI Evaluari - Evaluarilor Activelor Imobiliare Cluj - Evaluare Bunurilor Mobile Cluj Napoca

Nr. Crt.

Denumire companie

Detalii tehnice lucrare

Scopul prestarii

serviciului

1

CASIROM S.A.-TURDA

Imobil format din teren cu suprafata de 111.979 mp, hale, birouri si constructii speciale cu suprafata desfasurata de 61.066 mp.

Proprietatea este compusa din 74 imobile si constructii speciale. Tipul proprietatii evaluate este nerezidential si este situata in Turda.

Evaluare pentru raportare financiara 2008,evaluare pentru lichidare judiciara 2008.

2

MOBSET S.R.L.-TURDA

Proprietate imobiliara formata din hale, birouri, teren-suprafataconstruita este de 1173 mp, suprafata desfasurata 1557 mp, teren 5058 mp. Destinatia imobilului- prelucrarea lemnului, productie de mobilier.

Evaluare pentru lichidare judiciara 2008.

3

BANCA COMERCIALA
ROMANA S.A.

Peste 350 evaluari de imobile (terenuri, vile, apartemente, spatii comerciale) in scopul acordarii creditelor. Peste 20 proiecte imobiliare (evaluare si verificare studiu de fezabilitate, verificare stadii constructie pentru acordarea transelor de credit. Peste 30 evaluari proprietati nerezidentiale: hale, spatii comerciale, statii de betoane, constructii speciale.

Evaluari si reevaluari pentru garantarea imprumuturilor, verificarea studiilor de fezabilitate intocmite pentru proiecte imobiliare, verificarea stadiilor proiectelor imobiliare pentru acordarea transelor de credit.

4

PATRIA CREDIT I.F.N. S.A.
(fosta CAPA
FINANCE IFN S.A.

Peste 150 evaluari de imobile (case si teren, terenuri, apartamente, spatii comerciale, hale, imobile speciale) si bunuri efectuate in perioada 2007-2011 in vederea garantarii unor credite si pentru executare silita. Zona acoperita este formata din judele: Cluj, Alba, Mures, Salaj, Sibiu, Brasov, Bistrita.

Evaluari si reevaluari pentru garantarea creditelor, evaluari pentru vanzare fortata(executare silita).

5

GOOD BEE CREDIT IFN S.A.

Evaluari de imobile (case si teren, terenuri, apartamente, spatii comerciale, hale) si bunuri efectuate in perioada 2010-2011 in vederea garantarii unor credite si pentru executare silita. Zona acoperita este formata din judele: Cluj, Alba, Mures, Salaj, Bistrita.

Evaluari si reevaluari pentru garantarea creditelor, evaluari pentru vanzare fortata(executare silita).

6

VOLKSBANK ROMANIA S.A.

Reevaluarea a peste 30 de imobile aflate in garantia Volksbankzona acoperita-Jud. Cluj

Evaluare pentru raportare financiara

7

PIRAEUS BANK S.A.

Evaluare proprietati imobiliare-apartamente si case cu teren in perioada 2008 in vederea acordarii unor credite

Evaluari pentru garantarea creditelor.

8

STAR INTERNATIONAL S.R.L.

Proprietate imobiliara formata din hale, birouri, teren, platforme betonate, constructii speciale-suprafata construita este de 3964 mp, suprafata desfasurata 8548 mp, teren 3964 mp. Destinatia imobiluluiconfectii textile.

Evaluare pentru raportare financiara 2011.

9

W CREATION S.R.L.

Evaluarea stocului de marfa din depozitul magazinului Wellensteyn situat in Iulius Mall. Stocul de marfa continea 234 articole de imbracaminte deteriorate in urma actiunii unor factori externi.

Evaluare pentru determinarea deprecierii stocului de marfa in urma actiunii unor factori externi

10

COMINEX NEMETALIFERE S.A. CLUJ

Proprietate imobiliara formata din hale, birouri, teren, platforme betonate, constructii speciale-suprafata desfasurata 8647 mp, teren 55.439 mp. Destinatia imobilului- industria extractiva.

Evaluare pentru garantarea imprumutului 2007

11

DORIMAR EVALCONS SRL-ORADEA
Societate specializata in evaluarea activelor imobiliare si a bunurilor mobile

Peste 120 evaluari imobiliare constand in case si teren, apartamente, vile, spatii comerciale si industriale situate in Jud. Cluj.
Perioada in care s-au efectuat lucrarile de evaluare Februarie 2008-2011.

Evaluare si reevaluare pentru garantarea creditelor bancare.

12

BDS CONSULTING SRL

Evaluari imobiliare constand in case si teren, apartamente, vile, spatii comerciale si industriale situate in Jud. Cluj, Alba. Perioada in care s-au efectuat lucrarile de evaluare 2009-2010.

Evaluare si reevaluare pentru garantarea creditelor bancare.

13

GPM COLINA SRL

Evaluari imobiliare constand in case si teren, apartamente, vile, spatii comerciale si industriale situate in Jud. Cluj, Alba. Perioada in care s-au efectuat lucrarile de evaluare 2009-2011.

Evaluare si reevaluare pentru garantarea creditelor bancare.